Beleven staat centraal in nieuw Parkvilla theaterprogramma 2023 | 2024

De laatste afspraken met de artiesten zijn gemaakt en vanaf 10 mei staan alle voorstellingen online. ‘Het is altijd even gas geven, maar we kunnen stellen dat er nog nooit zo vroeg kaartjes kunnen worden geboekt. Ook het aantal voorstellingen is gestegen. Maar het belangrijkste is wel dat we een gevarieerd programma voor iedereen hebben neergezet’, vertelt Agnes van den Ham, coördinator theater. ‘Er is een ruime keuze op het gebied van cabaret, theaterconcerten, muziektheater, kleinkunst, familievoorstellingen en toneel. Beleving staat in ieder geval centraal.’ 


Het programma is een mix van oude rotten in het vak, zoals Guido Weijers, Cesar Zuiderwijk, Alex Roeka en Thom Hoffman. En jonge makers zoals theaterbolwerk Punch en Jip Smit. Ashton Brothers lanceren de nieuwe talenten Niek & Guy. Rosa da Silva, Tess Merlot, Joost Spijkers en Lucky Fonz weten ook hun weg naar Parkvilla te vinden. Productiehuis Alphen speelt een speciaal voor Parkvilla geschreven voorstelling: Bij de Revue. Alle voorstellingen staan in de nieuwe brochure, die klaarligt op de open dag op 4 juni.
 

‘Bij meer voorstellingen wordt er een buffet of high tea aangeboden. Ook organiseren we themaweekenden: Sensational Sixties Weekend op 4 en 5 november en More than a woman, een ode aan de vrouw op 8, 9 en 10 maart 2024. We hebben ook drie voorstellingen eerder in de avond geprogrammeerd (19.00 of 19.30 uur) voor de oudere kinderen en jongeren. 

Het gehele programma is vanaf 10 mei online te bekijken en te bestellen via parkvilla.nl.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter