Actie ‘tegel eruit, plant erin’ in Westergouwe

Op zaterdag 13 mei staan de Goudse tuinambassadeurs met een kraam op een groot tuinevenement in Westergouwe. Levert u hier een tegel uit eigen tuin in, dan krijg u een tegoedbon voor een plant. De bon kunt u vervolgens op het evenement omwisselen voor een plant voor in de tuin. Deze plant wordt aangeboden door de actie ’tegel eruit, plant erin’ van Operatie Steenbreek Gouda. De stand is van 10.00 tot 16.00 uur te vinden langs het Klompenpad. Hier kunt u ook gratis tuinadvies krijgen, bijvoorbeeld over het aanleggen van een tuin met weinig onderhoud, of over bijvriendelijk tuinieren.

Tuinambassadeurs

De tuinambassadeurs bestaan dit jaar 5 jaar. In die tijd hebben zij veel tuinadviezen gegeven, en veel activiteiten georganiseerd, zoals de aanleg van geveltuintjes, voorlichting geven, bollenacties, en nog veel meer. Samen maken we Gouda groener. Dit is goed voor de biodiversiteit, het insectenleven, de vogels en ook voor uzelf.

Om 11.00 uur wordt op de markt in Westergouwe aandacht besteed aan de tuinambassadeurs. Wethouder Michel Klijmij-van der Laan is hierbij aanwezig.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter