Parkvilla inspiratieweken

In de maanden mei en juni organiseert Parkvilla Inspiratieweken ‘Tijdens de Inspiratieweken kun je een aantal lessen van een lopende cursus uitproberen. Bevalt de cursus? Dan kun je je meteen inschrijven voor deze cursus in het volgende seizoen’, vertelt Jeroen de Meij van de afdeling cursussen. ‘Mocht onverhoopt de cursus niet bevallen, dan ben je voor een kleine investering een ervaring rijker. Niets te verliezen dus.’

Het gaat om de cursussen: kunstgeschiedenis, portret- en modeltekenen en schilderen, teken en schilderen met de mens als ontwerp en van concept naar kunstwerk, Jazz dansen, Edelsmeden, Kleuterdans, Ballet 6 tot 8 jaar, Modern/jazz voor tieners beginners en gevorderd, Dansmix 55 plus en de talentklas dans 8-12 jaar. Er zijn cursussen voor beginners en gevorderden en op verschillende dagen en avonden. Gemene deler is: zij worden gegeven door enthousiaste en bekwame docenten.

Op parkvilla.nl staan alle cursussen vermeld.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp