Nationale Beweegweek voor ouderen 8 t/m 12 mei

Maandag 8 tot vrijdag 12 mei is het de Nationale beweegweek voor ouderen. Deze week word er extra aandacht besteed aan de verschillende activiteiten in de dorpskernen van Bodegraven – Reeuwijk om in beweging te komen. Bewegen is belangrijk om vitaal ouder te worden, maar ook een mooi middel om sociale contacten op te doen.

Op dinsdag 9 mei zijn er verschillende mogelijkheden om aan te sluiten bij een beweegmoment. Ook kunt u in gesprek met Buurtsportcoach Lisette om te praten over de beweegmogelijkheden in Bodegraven-Reeuwijk:

10.00 – 12.00 uur

Huis van Alles Waarder / kop koffie en een beweegmoment

13.00 – 14.00 uur

Huis van Alles Driebruggen / Boccia (jeu de boules) en bewegen op muziek

13.30 – uiterlijk 15.00 uur

Huis van alles Nieuwerbrug / Wandeling start bij het Wierickehuis

15.30 – 16.30 uur

Scouting Bolaro / Beweegroute lopen onder begeleiding van de Buurstsportcoach, ieder op zijn eigen niveau.

Op donderdag ochtend wandelt de buurtsportcoach vanaf de Spil in Reeuwijk 2 a 3 km, start is om 09.45uur met achteraf een kop koffie of thee.

De Jeu de Boules vereniging heeft daarnaast op vrijdag ochtend 12 mei een inloopochtend georganiseerd op hun vereniging aan de Groene Zoom 6 te Bodegraven. Van 09.00 tot 12.00 uur staat de koffie klaar!

Alle activiteiten zijn gratis!

Zien we u bij de activiteiten?

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp