Een masterclass over verhoudingen

Na het succes van haar vorige show “Marja’s Dooie Sterren Parade” staat zij opnieuw in het theater met haar voorstelling “Marja’s Relatie Advisatie Show”. Tijdens deze door haar zelf ontwikkelde cursus-avond, prikkelt zij zichzelf en haar publiek en geeft (on)gevraagd advies.

De Nederlandse Ambassadrice van Rotterdam en theaterpersoonlijkheid Marja van Katendrecht komt het theater verwarmen met haar Relatie Advisatie Show. Marja schijnt haar licht op de toekomst en doorziet menselijke patronen. Zij mijmert over levensdoelen en zoekt naar nieuwe inzichten die toegang geven tot de Bron van het Geluk.

Nadat Tupperware eenzijdig de relatie met haar verbrak, volgde voor Marja een lastige tijd. Bij de pakken neerzitten is voor haar geen optie en nu voelt zij de noodzaak om diverse relatie-situaties uit het leven te gaan ontrafelen. Tijdens een bonte avond vol verrassingen hoopt zij van ieders (gebroken) hart weer een warm kloppend orgaan te maken.

foto: annemieke van der togt

Voor meer informatie of het reserveren van kaarten zie www.evertshuis.nl

Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven, 0172-618484

Praktische informatie

ZATERDAG 13 MEI 2023

MARJA VAN KATENDRECHT – MARJA’S RELATIE ADVISATIE SHOW

GENRE: CABARET

AANVANG: 20.00 uur

ENTREE: € 20,50 inclusief drankje

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp