Songs of Praise in de Lutherkerk


Zondagavond 7 mei is er Songs of Praise in de Lutherkerk aan de Noordstraat. Songs of Praise is een viering waar ieders favoriete lied gezongen kan worden, van Sela, Opwekking. Oosterhuis, Johan de Heer tot Psalmen. De liederen worden door de bezoekers aangedragen. De presentatie is in handen van Arjo van der Steen, Bodegraver van geboorte, kerkelijk jeugdwerker en sinds 2021 ook voorganger bij de protestantse wijkgemeente Emmaüs.

In zijn werk voor de kerk ziet hij het als uitdaging om de boodschap van de Bijbel op een relevante en praktisch uit te leggen voor het leven in het hier en nu. Hij stelt daarbij Jezus Christus centraal als degene die de verbinding heeft gelegd in de relatie tussen God en mensen. De begeleiding wordt verzorgd door Wim Kusee, dirigent van de cantorij in Kamerik en zangkoor Con Amore in Nieuwkoop. Tevens is hij pianist en organist in diverse kerken in de regio.


Songs of Praise begint om 18.30 uur. Allen van harte welkom!
Songs of Praise is een activiteit van de Protestantse Wijkgemeente Emmaüs te Bodegraven

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter