Anja van Doorn neemt afscheid na 45 jaar: onvergetelijke laatste werkdag bij De Romein

Op woensdag 26 april was het dan eindelijk zover. Na 45 jaar trouwe dienst bij Zorgpartners en dagbesteding De Romein, was het de laatste werkdag van Anja van Doorn. Voor haar collega’s, de vrijwilligers en bezoekers van de dagbesteding was het een dag vol emoties en feestelijke momenten. Anja heeft namelijk ontzettend veel betekend voor de dagbesteding en was een geliefd persoon binnen de organisatie.

Tijdens de laatste werkdag van Anja werden er verschillende activiteiten georganiseerd om haar in het zonnetje te zetten. Er was wat lekkers, bloemen en cadeaus en er werden speeches gehouden om haar te bedanken voor haar inzet en betrokkenheid. Anja was zichtbaar geraakt door alle aandacht en liefde die ze kreeg en sprak zelf over een onvergetelijke dag. Ook de cliënten van De Romein lieten van zich horen en hadden voor Anja een afscheidscadeau. 


Het afscheid van Anja betekent natuurlijk niet het einde van De Romein. De dagbesteding gaat gewoon door en er zullen nieuwe krachten worden ingezet om de cliënten te ondersteunen en begeleiden. Maar voor de collega’s, vrijwilligers en cliënten zal het wel even wennen zijn zonder Anja. Haar persoonlijke betrokkenheid en liefde voor het vak zijn onvergetelijk en zullen nog lang voelbaar zijn binnen de organisatie.
 

Voor Anja begint er nu een nieuw hoofdstuk in haar leven. Na 45 jaar werken mag ze nu gaan genieten van haar welverdiende pensioen. Ze heeft veel mooie herinneringen om op terug te kijken en zal ongetwijfeld nog vaak terugdenken aan haar tijd bij De Romein. De organisatie zal haar missen, maar haar liefde en betrokkenheid zullen voortleven in de harten van haar collega’s, vrijwilligers en cliënten.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp