Stichting VOTA – Durf meer met elkaar te praten over geldzaken

Net als veel gemeenten kent ook Bodegraven-Reeuwijk een leefstijlakkoord. Dit is een samenvoeging van het lokale sportakkoord en preventieakkoord. De komende maanden gaan we samen met verschillende maatschappelijke partners die zich hieraan verbonden hebben extra aandacht geven aan onderwerpen die hiermee te maken hebben.

Ter inspiratie, want goede voornemens zijn leuk, volhouden is iets anders en handige tips of mooie gesprekken kunnen dan net dat zetje geven.In de eerste serie podcasts praten we i.s.m. Stichting Vrijwillige Thuis Administratie Vota (VOTA) over financíën. Soms ben je even het overzicht kwijt en bieden zij de helpende hand.

En we kijken vooral naar jongeren, uitdagingen genoeg in deze tijd! Gerdie Craanen is een van die vrijwilligers.
“Durf meer met elkaar te praten over geldzaken”, is haar advies.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter