Acteurs gezocht voor theaterproject ‘t Rooie Dorp

De verhalen van het Rooie Dorp worden verteld in de vorm van een theatervoorstelling. Daarom is cultuurcoach Aubrey Snell op zoek naar meerdere acteurs. ‘Wij zoeken mensen die altijd al een keer op het podium hebben willen staan, goed zijn in het leren van teksten. Ervaring is niet noodzakelijk’, aldus Aubrey Snell. 

De repetities worden begeleid door Aubrey Snell, theatermaker en regisseur. Het script is geschreven door Theo de With. Aubrey en Theo werken al meer dan 12 jaar samen, ze hebben vele voorstellingen gemaakt en uitgevoerd.
 

De repetities zijn op donderdagavonden van 18.30 tot 20.00 uur in speeltuin Kindervreugd in de Hugo de Grootstraat 100 (ingang Karel Doormanstraat). De voorstellingen worden uitgevoerd op 1, 2 en 3 september voor heel Alphen aan den Rijn op een echt podium. Aubrey: ‘We verwachten natuurlijk wel dat de acteurs altijd aanwezig zijn tijdens de repetities om samen talenten verder te ontwikkelen. Dé kans om wereldberoemd te worden in Alphen aan den Rijn.’
 

De theaterproductie wordt georganiseerd door de cultuurcoach Alphen-Centrum en Parkvilla in samenwerking met buurtverbinders en de lokale gebiedsadviseurs.


Meedoen? Opgeven bij Aubrey Snell via cultuurcoach@bibliotheekrijnenvenen.nl.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp