Tegeltaxi gaat in Woerden rijden

Vanaf maandag 24 april kunnen inwoners van Woerden gratis hun gewipte tegels op laten halen door de gemeente. De Tegeltaxi is een idee van de gemeente Woerden dat past bij het NK Tegelwippen.

Hoe werkt de Tegeltaxi?

Wilt u gebruikmaken van de Tegeltaxi? Maak dan een afspraak via de website van de gemeente. Op www.woerden.nl/tegeltaxi kunt u alle informatie vinden. Nadat u zich heeft aangemeld neemt de gemeente contact met u op om een afspraak te maken. Alleen inwoners van de gemeente Woerden mogen gebruikmaken van de Tegeltaxi.

Tegels aanmelden NK Tegelwippen 

Om gebruik te maken van de Tegeltaxi, is het belangrijk dat de tegels vervangen worden door groen. Inwoners moeten daarom een foto maken van de oude en nieuwe situatie en de gewipte tegels aanmelden op www.nktegelwippen.nl.


 

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp