Workshop Botanisch tekenen.

Ben je ook zo graag in de natuur en hou je van tekenen dan is dit je kans. In de bloementuin van de Hortus Populus te Bodegraven gaan we botanisch tekenen. Kies een bloem, een detail van een plant of een hele bloemenborder om na te tekenen. Teken in ieder geval dat wat jou inspireert. Na een korte demonstratie en uitleg van Nisett zoek je een plekje in de bloementuin en ga je aan de slag. We gaan er van uit dat het mooi weer is, anders is er mogelijkheid om overdekt te zitten.

Wat heb je nodig: een klapstoeltje en tekenspullen zoals een schetsboek, potloden en gum, je smartphone en of Ipad is ook handig. Mocht je geen papier en potloden hebben dan kan je ze van Nisett gebruiken.

Schilder je liever en heb je zelf schilderspullen, dan kan dat ook.

Waar: Hortus Populus, Limespad 1 in Bodegraven

Wanneer: Vrijdag 26 mei van 14 tot 16.00 uur en/of dinsdag 18 juli van 19.00 tot 21.00 uur (uitloop mogelijk)

Kosten: € 25,00 inclusief koffie of thee per avond Aanmelden via : Informatie@hortuspopulus.nl of telefonisch 06-15104078 uiterlijk 1 week voor aanvang.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp