Maak kennis met het Bodegraafs Vocaal Ensemble!

Het Bodegraafs Vocaal Ensemble, een gezellig koor uit Bodegraven, nodigt enthousiaste zangers en zangeressen uit om op woensdag 26 april deel te nemen aan de laatste open repetitie van dit seizoen. Het koor heeft momenteel vooral behoefte aan bassen, maar alle stemsoorten zijn welkom. Deze open repetitie is een uitgelezen kans om vrijblijvend de sfeer te proeven en te ontdekken hoe leuk het is om te zingen bij dit enthousiaste koor.

Het Bodegraafs Vocaal Ensemble staat bekend om zijn gevarieerde repertoire, dat bestaat uit klassieke en moderne koormuziek. Het koor wordt begeleid door een ervaren dirigent en repeteert wekelijks op woensdagavond in Bodegraven. Naast de repetities zijn er ook regelmatig optredens en concerten waar het koor zijn zangkunsten ten gehore brengt aan het publiek.
 

Aanmelden voor de open repetitie kan via info@bodegraafsvocaalensemble.nl. Ook kun je op de hoogte blijven van alle wetenswaardigheden van het Bodegraafs Vocaal Ensemble door de splinternieuwe Facebookpagina te volgen of door een kijkje te nemen op de website van het koor: www.bodegraafsvocaalensemble.nl. Hier vind je informatie over het koor, de activiteiten en de geschiedenis van het Bodegraafs Vocaal Ensemble.
 

Het Bodegraafs Vocaal Ensemble is een hechte groep zangers en zangeressen die met plezier en passie samen zingen. Naast het muzikale aspect is er ook veel aandacht voor gezelligheid en saamhorigheid binnen het koor. Het is een plek waar mensen met dezelfde passie voor zingen elkaar ontmoeten en samen mooie muziek maken.
 

Het Bodegraafs Vocaal Ensemble is altijd op zoek naar nieuwe leden, met name bassen zijn op dit moment van harte welkom. Dus ben jij een zangliefhebber en op zoek naar een gezellig koor waar je jouw zangtalent kunt laten horen, kom dan naar de open repetitie op woensdag 26 april en maak kennis met het Bodegraafs Vocaal Ensemble. Wie weet vind jij hier wel jouw muzikale thuis!

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp