Kidsdisco 28 April – Koningsbal 

Vorig jaar was jeugdcentrum De Zon ook al het toneel voor een drukbezocht Koningsbal. Ruim 75 prinsen en prinsessen wisten hun weg te vinden naar de feestzaal aan de Eiber. Ben jij er dit jaar ook bij? 

Al vroeg stonden de eerste kinderen voor de deur om het beste plekje op de dansvloer te bemachtigen. De meeste verkleed als koning, koningin, prins of hun favoriete prinses. Wij zouden het heel leuk vinden als je ook dit jaar weer je mooiste koninklijke kleren aantrekt. 

Natuurlijk zal de DJ zo veel mogelijk verzoekjes draaien, en krijg je weer een lekker zakje chips en limonade. De ouders zijn uiteraard ook weer van harte welkom in de kleine bar voor een gezellig praatje of lekker drankje. Het wordt zeker weten weer een knalfeest en een super begin van je weekend!

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp