Jette van der Meij in ‘De belofte voorbij

HannaH (De belofte voorbij) is een nieuwe theatervoorstelling over de verwoestende invloed van oorlog op levens van mensen, ook voor generaties die volgen. Het stuk HannaH speelt zich af rondom die ene dag waarop ze haar kinderen inlicht over wat zich vijfendertig jaar geleden in het gezin heeft afgespeeld. Op vrijdag 5 mei is de voorstelling te zien in het Evertshuis.

Jette van der Meij draagt het indringende psychologische drama over een moeder en haar twee volwassen kinderen. Wanneer een zorgvuldig bewaard geheim van Hannah uit de Tweede Wereldoorlog plotseling bekend dreigt te worden, realiseert zij zich dat ze open kaart moet spelen met haar kinderen voor het te laat is.

Op indringende wijze wordt op deze ene dag de splijting binnen het gezin blootgelegd en blijft de afloop van dit familiedrama tot op het laatste moment in nevelen gehuld. Los van de herdenkingsthematiek is Hannah een interessant psychologisch familiedrama over een gebroken gezin met vragen over identiteit, onvoorwaardelijke liefde en familiebanden.

Voor meer informatie of het reserveren van kaarten zie www.evertshuis.nl

Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven, 0172-618484

Praktische informatie

VRIJDAG 5 MEI 2023

HANNAH – DE BELOFTE VOORBIJ

GENRE: TONEEL

AANVANG: 20.00 uur

ENTREE: € 24,00 inclusief drankje

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp