Luisteren naar nachtegalen

April is de maand dat allerlei zomergasten terugkeren in Nederland. De nachtegaal is er daar één van. Een vogel die je vooral hoort, want zien doe je hem haast niet in de dichte dekking. Het is zijn virtuoze zang die ’s avonds en ’s nachts als andere vogels hun snavel houden luid klinkt.

De excursie Luisteren naar nachtegalen van IVN IJssel en Gouwe is in een gebied buiten onze regio: in het duingebied Meijendel bij Wassenaar. Luisteren naar nachtegalen kun je niet tijdens een gebiedsexcursie waarbij nog tientallen andere vogels te zien en te beluisteren zijn. We maken er exclusieve avondexcursie van in Meijendel. 

Datum: dinsdag 25 april a.s. We verzamelen om 20.45 uur op de parkeerplaats nabij Boerderij-pannenkoekenhuis Meijendel, Meijendelseweg 36, 2243 GN Wassenaar.

Voor alle info: kijk op de website.Aanmelden is gewenst om het aantal deelnemers te kunnen bepalen en kan via het emailadres nachtegalen@ivn-ijsselengouwe.nl

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp