Koningsdag Nieuwebrug 2023

PROGRAMMA APRIL 2023

ORANJE BINGOMIDDAG WOENSDAG 26 APRIL

Dinsdag 26 april is er weer een oranje bingo in het Wierickehuis voor Jong en Oud. We beginnen om 15.00 uur. De Oranjevereniging zorgt voor koffie met iets lekkers en leuke prijzen voor bij de bingo. We spelen dan 5 rondjes bingo en een boekje voor 5 rondjes kost € 5,00. Daarna gaan we met elkaar heerlijke pannenkoeken eten.

Wij hopen weer veel mensen te zien in het Wierickehuis.

KONINGSAVOND WOENSDAG 26 April

Dit jaar willen we Koningsdag feestelijk laten beginnen op de avond vóór de 27ste.

Iedereen kan dan alvast in de stemming komen onder het genot van een drankje en gezellige muziek uit de 80’s & 90’s in Tapperij de Bourgondiër. Vanaf 20:00 uur

KONINGSDAG 27 APRIL

Alle activiteiten worden gehouden op of bij het plein voor het Wierickehuis van 10:00 tot 18:00 uur. Alles is contant betalen deze dag!

VRIJMARKT

We beginnen deze ochtend van 10:00 uur tot 12:00 uur met een vrijmarkt, Let op i.v.m. de opbouw en veiligheid kan je pas vanaf 09:15 uur op het plein om je spullen klaar te leggen voor de verkoop.

Er is natuurlijk een springkussen, en een grote stormbaan, of laat je schminken als een prinses, dier of gewoon met een vlaggetje op je wang en je kan een prachtig ballonfiguur laten maken.

Voor het Wierickehuis komt er een terras voor een heerlijk kopje koffie/thee of een ander lekker drankje!

En voor wat lekkers te eten kunt u terecht bij de foodtruck van TAP on TOUR.

Van 12:00 tot 13:00 uur is de Brandweer uit Nieuwerbrug aanwezig met activiteiten voor jong en oud.

13:00 uur Een goochelshow voor Kids van tegenwoordig met Goochelaar PAUL

Hoe doet hij het…? Dat zal iedereen zich afvragen bij de goochelshow van goochelaar Paul. Het goochelen doet hij al op jonge leeftijd. Naast de bekende goocheldoos, heb ik ook zelf goocheltrucs bedacht. Mijn opa was ook een goochelaar. Van hem heb ik dan ook de eerste goocheltrucs geleerd. Goochelshows verzorgen voor kinderen is voor mij één van de mooiste vormen van goochelen.

MARCO DE HOLLANDER

Hij komt uit Ter Aar. Hij is de “Vrolijkste Volkszanger van Nederland” die overal waar hij optreedt voor een geweldige sfeer weet te zorgen. Een optreden van Marco de Hollander is een feest der herkenning. Met een mix van eigen hits en de grootste Hollandse meezingers zet Marco de Hollander ieder publiek op zijn kop. Wanneer er een feestgarantie zou bestaan, dan zouden wij het geven op een optreden van Marco de Hollander.

De heren van “HELEMAAL TOP” uit Bodegraven/Zwammerdam komen weer een toppersshow neerzetten. Met De Toppers als voorbeeld zingen zij veelal medleys uit verschillende genres en voor alle leeftijden.

HUGO BEIJEMAN

Hugo Beijeman is onze enige echte beroemde Nieuwerbrugse volkszanger. In 20 jaar tijd heeft hij veel optredens verzorgt in cafés, op bruiloften, partijen en evenementen. Hij doet dit samen met zijn geluidsman John Beijeman, die zijn zingen ondersteund met een drive in discotheek Johnny Tirol.

DJ JOHNNY TIROL draait de hele koningsdag tussen alle optredens zijn gezellige muziek.

DE DIKDAKKERS Kom pak je lasso maar……!

De mega hit “Cowboys en Indianen” en het “Vliegerlied” kennen de meesten mensen wel. De dikdakkers geven 100% feestgarantie door interactie met het publiek.

Mid West Cover band

De coverband uit Bodegraven. Deze band bestaat sinds 2016 en het repertoire word steeds uitgebreid met nieuwe nummers.

Ze spelen tophits van Johnny Cash, Eric Clapton, The Golden Eariing, The Rolling Stones, Dire Straits tot Status Quo, solo’s van Pink Floyd en Santana, Fleetwood Mac maar ook een Nederlandse meezinger zoals Blauw en het is stil in mij ontbreken niet.

Wij vragen aan al onze donateurs om ook dit jaar zelf u donatie á 5 euro over te willen maken naar reknr. NL33RBRB0674596609 tnv Oranjevereniging Nieuwerbrug ovv naam en adres. Alvast hartelijk bedankt voor uw steun! Wilt u ons nog ondersteunen als vrijwilliger of sponsor neem dan contact op met Marianne Hogendoorn: mmwhogendoorn@kpnmail.nl of telefonisch via 06-20107397.

Volg ons op facebook zodat u op de hoogte bent van het laatste nieuws. Deze koningsdag is niet mogelijk zonder alle vrijwilligers en sponsors die ons ondersteunen, daarom willen wij die nu al hartelijk bedanken.

Oranjevereniging “Prinses Juliana”, TAP evenementen, Hugo Beijema

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter