De koning is jarig en dat vieren we!

Op Koningsdag is het feest. Ook in Gouda vieren we de verjaardag van de koning uitbundig.

Koningsnacht

Op woensdagavond 26 april organiseert Mass Events weer een muziekfeest op de Markt. Tussen 19.00 een 1.00 uur staan de volgende acts op het programma: Bram Krikke Stefan & Sean, K-liber, Waterproof Shampoo, It All Started in the Nineties, Kinder DJ Blijwin, Papa Lauda en Crowd Control.

Activiteiten en muziek op de Markt

Op donderdag 27 april start Koningsdag op de Markt om 10.00 uur met de traditionele aubade met medewerking van harmonieorkesten De Pionier en Caecilia. Ook wordt de vlag gehesen door scoutinggroep Die Katanky’s. Na de aubade kan jong en oud tot 18.00 uur genieten van lokaal talent op het muziekpodium, en van verschillende activiteiten onder leiding van Goudse scoutingverenigingen Die Katanky’s, Jan van Hoof en Cornelis de Houtman.

(Kinder-)vrijmarkt op de Oranjeboulevard

De Raam wordt voor de 30e keer omgedoopt tot Oranjeboulevard. Tussen 8.00 en 17.00 uur kunnen bezoekers op jacht naar koopjes op de (kinder-)vrijmarkt.

Oranje Koningsconcert in de Sint Janskerk

Het Oranjecomité nodigt alle Gouwenaars uit voor het Oranje Koningsconcert in de Sint Janskerk. Van 11.15 tot 12.30 uur kunt u genieten van de muziek van de gecombineerde harmonieorkesten van Stedelijke Harmonie Caecilia en Gouda’s Harmonie De Pionier samen met de Goudse mezzosopraan Anjo van Hemert en de muziek van het draaiorgel van Adrie Vergeer.

Meer informatie over het programma vindt u op de Koningsdag pagina.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp