Sportcentrum de Kuil opent haar buitenbad op 22 april!

Het is eindelijk zover, het buitenbad van Sportcentrum de Kuil gaat op 22 april open! Met het gekochte buitenbadabonnement kun je genieten van banenzwemmen en vrijzwemmen in zowel het binnen- als het buitenbad. Het buitenbad biedt ontspanning en plezier voor het hele gezin. Het is 20×20,5 meter groot en biedt genoeg ruimte voor alle bezoekers om af te koelen, te spelen en te relaxen.© Digitale Bodegraafse Krant
 

De openingstijden van het buitenbad zijn als volgt: banenzwemmen is mogelijk van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 10.00 uur en vrijzwemmen is mogelijk op zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Bij een temperatuur van 22 graden of hoger is er een extra openingstijd op woensdag van 13.00 tot 19.30 uur en van maandag tot en met vrijdag van 15.00 tot 19.30 uur. Het binnenbad hanteert de openingstijden conform het huidige rooster voor banen- en vrijzwemmen.
 

Tijdens de zomervakantie is er een aangepast rooster, dus het is aan te raden om de website en social media van Sportcentrum de Kuil in de gaten te houden. Het buitenbad is geopend tot en met 10 september 2023, maar dit is wel onder voorbehoud van voldoende personeel.
 

Het buitenbad biedt verschillende activiteiten voor jong en oud. Zo is er een familieglijbaan waar je met het hele gezin vanaf kunt roetsjen. Wie is er het eerst beneden? De glijbaan is voor zowel bezoekers van het binnenbad als het buitenbad te gebruiken. Voor de allerkleinsten is er een vernieuwd peuterbad waar ze volop waterpret kunnen beleven.
 

Wil je deze zomer onbeperkt genieten van het buitenbad? Koop dan nu jouw buitenbad abonnement online via de website van Sportcentrum de Kuil. Het abonnement is extra voordelig tot en met 8 mei 2023.
 

Het adres van Sportcentrum de Kuil is Sportlaan 1, 2411 XC Bodegraven. Kom deze zomer gezellig langs en geniet van het buitenbad!

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp