Mooie gesprekken tijdens een heerlijke avondwandeling langs de Oude Rijn naar Zwammerdam

Op dinsdag 25 april 2023, om 19:00 uur start de klimaat partij weer met een sportieve wandeling. Iedereen is van harte welkom om met deze maandelijkse wandeling mee te wandelen. De wandeltocht, altijd op de laatste dinsdag van de maand, gaat deze keer langs de oever van de Oude Rijn naar Zwammerdam en via de Dammekant terug naar Bodegraven.

De route start bij de Dorpskerk, Oude Markt 1, Bodegraven. We lopen via de mooie Kerkstraat richting Zwammerdam en passeren de Bodegraafse Watertoren. Via de Buitenkerk wandelen we langs het water van de Oude Rijn en over de Zwammerdamse Brug terug langs de Dammekant. Deze wandeling is 6,2 km lang, dus reken op 1,5 uur wandelen. De hond mag lekker mee, maar wel aangelijnd!

Heerlijk sportief bezig zijn én genieten van mooie zichten op het vaarwater en onze polder

Dit geeft vast voldoende inspiratie om vrijblijvend een goed gesprek te voeren over wat je aanspreekt in onze rijke leefomgeving en misschien zelfs over waar je je, wat het klimaat betreft, zorgen over maakt? Maar niets hoeft; het wandelen staat centraal.

Verzamelt wordt om 18:50 uur en de wandeling start om 19:00 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Informatie 0648153543 en www.mijnklimaatpartij.nl

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp