Keurslager Kamerling steunt Alp D’huez met grillworst sponsoractie

Keurslager Kamerling uit Bodegraven heeft aangekondigd dat zij van donderdag 20 april tot en met Koningsdag, 27 april, een grillworst sponsoractie houden. Tijdens deze actie kunnen klanten een hele grillworst kopen voor slechts €10,- waarvan €2,- gedoneerd zal worden aan het goede doel Alp D’huez. Deze actie biedt klanten de mogelijkheid om niet alleen te genieten van heerlijke grillworst, maar ook om bij te dragen aan een belangrijk initiatief.
 

Alp D’huez is een Franse berg in de Alpen die beroemd is geworden als een zware beklimming in de Tour de France. Elk jaar wordt er een evenement georganiseerd genaamd Alp d’HuZes, waarbij deelnemers de berg meerdere keren beklimmen om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Deze organisatie zet zich in voor het financieren van wetenschappelijk onderzoek naar kanker en het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met kanker.
 

De grillworst sponsoractie van Keurslager Kamerling biedt dus een geweldige kans om bij te dragen aan een goed doel en tegelijkertijd te genieten van heerlijke grillworst. Op Koningsdag zal de Keurslager geopend zijn van 9:00 tot 14:00 uur en zullen ze alleen een kraampje voor de winkel hebben. Hier kunnen klanten terecht voor warme broodjes beenham, rundvleeshamburger en natuurlijk de hele grillworst. 

Keurslager Kamerling staat bekend om zijn heerlijke vleesproducten en de grillworst is daar zeker geen uitzondering op. Door een hele grillworst te kopen tijdens deze actie, steunen klanten niet alleen een goed doel, maar kunnen ze ook genieten van de smaakvolle en ambachtelijk gemaakte grillworst van Keurslager Kamerling.
 

Al met al is deze grillworst sponsoractie een geweldige kans voor klanten om bij te dragen aan het goede doel Alp D’huez en te genieten van heerlijke grillworst. Door een hele grillworst te kopen voor slechts €10,- waarvan €2,- gedoneerd wordt aan Alp D’huez, kunnen klanten een verschil maken en bijdragen aan het onderzoek naar kanker. Bezoek de Keurslager tijdens Koningsdag en ervaar zelf de smaakvolle grillworst die deze winkel te bieden heeft.
 

Op Koningsdag zijn wij geopend van 9- 14:00 met alleen een kraampje voor de winkel. Voor de lekkerste warme broodjes beenham, rundvleeshamburger of uiteraard de Hele grillworst!

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp