Diplomazwemsessie voor synchroonzwemsters

Zaterdag 15 april vond er een diplomazwemsessie plaats voor de onderbouw synchroonzwemmen. De sessie vond plaats in zwembad de Veur te Zoetermeer. Negen zwemsters van BZ&PC gingen op voor een diploma. De meiden moesten op diverse onderdelen aan verschillende jurypanels laten zien of ze aan de diploma-eisen voldoen. Denk hierbij aan onder andere zwemslagen, houdingen, lenigheid en ook het zwemmen op muziek. Er werden maar liefst zeven diploma’s behaald. De uitslag is als volgt:

Basishoudingdiploma: Viyenna Hollevas 24 punten en Livia Griffioen 30 punten;

Zeilbootdiploma: Lynn van Bemmelen 30 punten, Febe van Cittert 34 punten, Yill de Winter 35 punten, Noa Rijkaart 36 punten en Sterre van der Star 39 punten;

Barracudadiploma: Cynthia van Veen 48 punten en Charly van Barneveld 51 punten.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter