Campagne Senioren en Veiligheid

Samen zorgen we ervoor dat criminaliteit niet loont. Daarom organiseert de gemeente Gouda op 18 april een bijeenkomst in samenwerking met het ministerie van Justitie en Veiligheid en de politie. Bij deze bijeenkomst gaan we het hebben over de verschillende vormen van criminaliteit zoals: babbeltrucs, spoofing, hulpvraagfraude (via bijvoorbeeld WhatsApp) en phishing. De bijeenkomst wordt geopend door burgemeester Verhoeve en gepresenteerd door Catherine Keyl. We gaan het hebben over veel voorkomende manieren van (digitale) fraude en oplichting. We geven duidelijke tips om deze vorm van oplichting te voorkomen, maar ook over wat u moet doen als u toch slachtoffer bent geworden.

Komt u ook?

U bent van harte welkom! De gratis bijeenkomst is in de Raadzaal van het Huis van de Stad, Burgemeester Jamessingel 1, op dinsdag 18 april, vanaf 13.45 uur. De bijeenkomst start om 14.15 uur en is om 15.30 uur afgelopen. Daarna geven verschillende organisaties u graag voorlichting bij informatiestands. Zoals de wijkagent, stadstoezicht, ouderenvoorlichting, bank/bibliotheek en de sociaal makelaar.

U kunt zich aanmelden door een mailtje te sturen naar highimpactcrimes@minvenj.nl.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter