Rohda’76 haakt weer voorzichtig aan

Dankzij een 0-2 zege bij Siveo’60 is Rohda’76 weer in de race voor de vierde plaats op de ranglijst, een klassering die aan het einde van het seizoen mogelijk recht geeft op een nacompetitieticket. De achterstand op concurrent VEP bedraagt drie punten.

,,In deze fase van de competitie komt het op strijd aan en dat hebben we prima gedaan. Voor rust verzuimden we minimaal een tweede doelpunt te maken, maar onder de streep hebben we een zakelijke en dik verdiende overwinning behaald,’’ keek trainer Arjen Linstra met voldoening terug op de wedstrijd in Zegveld.

Na krap 20 minuten nam Rohda’76 de leiding door Steven Holthuijsen: 0-1. Ook na die treffer hielden de Bodegravers het beste van het spel, maar wisten pas in de slotfase de overwinning veilig te stellen door een treffer van Vlatko Lazic: 0-2.

Komende zaterdag speelt Rohda’76 opnieuw uit en gaat op bezoek bij Linschoten. De aftrap staat gepland voor 15.00 uur.

Steven Holthuijsen haalt uit voor de 0-1 tegen Siveo’60. Foto Don van der Meer

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp