Winnaars Gouds Filmfestival nog eenmaal te zien

Winnaars Gouds Film Festival nog een maal te zien in Cinema Gouda op zaterdag 15 april 11.15 uur.

Zaterdag 18 maart stond Gouda volledig in het teken van de film. In Cinema Gouda, Filmhuis Gouda en Cultuurhuis Garenspinnerij werden bij elkaar meer dan 60 films vertoond van makers uit het hele land én daarbuiten. De Goudse wethouder van Cultuur, Thierry van Vugt, en stadsdichter Jeffrey van Geenen openden het Gouds Film Festival (GFF). Aan het eind van de dag maakte de jury de winnaars bekend. In de categorie ‘Beste Filmmaker’ ging de Regisseursstoel naar Johanneke Dijkstra met haar film ‘Zwarte piste’. In de categorie ‘Jong Talent’ nam Job Schaaij met zijn film ‘Anunnaki’ de door kunstenares Elisa Hau gemaakte award in ontvangst. 

De tweede en derde plaatsen werden beloond met een prachtige glazen trofee. In de categorie ‘Beste Filmmaker’ ging de tweede prijs naar ‘Depriclown’ van Cendy Dierdorp en de derde prijs naar ‘Ami & I’ van Bastiaan Rook. In de categorie ‘Jong Talent’ werd de trofee uitgereikt aan Floor Wandel met ‘The perfect gentleman’ en de derde prijs werd gedeeld door Bart van der Lugt & Loes Ansen met ‘Mijn angst’ en Mirre Roijmans met ‘Vandaag, morgen en elke dag’. De prijs voor de beste trailer werd gewonnen door Boris Loning (‘Rugnummer 10’). De publieksprijs voor jonge talenten ging ook naar Job Schaaij (met ‘Anunnaki)

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp