Start volgende fase werkzaamheden Meije Zegveld

Op 17 april start de aannemer met het tweede deel van de werkzaamheden aan de Meije: het gebied tussen de Hazekade en de Middenweg. Eerst wordt de nieuwe houten beschoeiing geplaatst en de weg wordt op een aantal plekken hersteld.

Daarna krijgt de weg een nieuwe laag asfalt en wordt de nieuwe belijning aangebracht. Dit duurt tot vrijdag 26 mei. De aannemer werkt in vakken, waardoor de wegafsluiting voor bewoners minimaal is. In de avond vanaf 18.00 uur tot de volgende ochtend 06.00 uur is de Meije open voor al het verkeer.

Van maandag 29 mei tot en met vrijdag 28 juli gaat de aannemer verder met de werkzaamheden tussen de kruising met de Oude Meije en Meije 316. Deze werkzaamheden bestaan uit het aanbrengen van de houten beschoeiing, de tuimelkade, de natuurvriendelijke oever en de nieuwe beplanting. Daarna wordt de weg geasfalteerd (inclusief het aanbrengen van de deklaag) en worden de inritten aangesloten op het nieuwe wegdek.

Op de hoogte blijven? 
Het project is een samenwerking tussen het waterschap HDSR en de gemeente Woerden. Via de BouwApp is de planning van het project te volgen. Deze is te vinden onder de naam ‘Herinrichting Meijekade’. Of ga naar de website van het waterschap voor meer informatie.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp