ReumaNederland haalt ruim 3800 euro op tijdens succesvolle collecteweek in Bodegraven

ReumaNederland is een organisatie die zich inzet voor het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met reuma. Dit doen zij door middel van het financieren van wetenschappelijk onderzoek, het geven van voorlichting en het behartigen van belangen van mensen met reuma. De landelijke collecteweek is een belangrijk moment voor ReumaNederland om geld in te zamelen om deze doelen te kunnen blijven realiseren.
 

De collecteweek van 20 tot en met 25 maart in Bodegraven was een groot succes. De inwoners hebben met hun vrijgevigheid en inzet laten zien dat zij de strijd tegen reuma willen steunen. De opbrengst van ruim 3800 euro is dan ook fantastisch nieuws voor ReumaNederland. Dit geld zal worden gebruikt om onderzoek te financieren en mensen met reuma te ondersteunen.
 

Reuma is een aandoening die het dagelijks leven van veel mensen beperkt. Het kan leiden tot chronische pijn, vermoeidheid en fysieke beperkingen, waardoor mensen niet vrijuit kunnen leven, werken en bewegen. ReumaNederland zet zich in om de levens van deze mensen te verbeteren door onderzoek te financieren naar de oorzaken en behandelingen van reuma. Daarnaast bieden zij voorlichting en ondersteuning aan mensen met reuma en hun omgeving.
 

Het belang van de landelijke collecteweek kan niet genoeg benadrukt worden. Dankzij de inzet van de collectanten en de vrijgevigheid van de inwoners van Bodegraven kan ReumaNederland blijven investeren in onderzoek en ondersteuning. Het is belangrijk dat we ons blijven inzetten om de levens van mensen met reuma te verbeteren en de impact van deze aandoening te verminderen.
 

ReumaNederland wil dan ook graag alle collectanten en inwoners van Bodegraven hartelijk bedanken voor hun inzet en bijdrage aan de landelijke collecteweek. Dankzij jullie steun kunnen wij ons blijven inzetten voor mensen met reuma en hun omgeving.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp