Voorjaarsactiviteiten op het Goudse Heempad

Op zondagmiddag 16 april organiseert KNNV Natuurvereniging Gouda samen met de gemeente Gouda verschillende natuuractiviteiten voor jong en oud op het Goudse Heempad en in het Infocentrum.

U bent tussen 14.00 en 16.00 uur van harte welkom in het Infocentrum aan het Heempad (bij het bloemenstalletje aan de Ridder van Catsweg, Prinsessenflats nummer 321). De toegang is gratis. Onder leiding van ervaren gidsen gaat u de natuur op het Heempad in de lente ontdekken. Omdat er veel onderzoekende activiteiten zijn, is het ook heel leuk voor kinderen met een begeleider. De natuurexcursies starten om 14.00 en 15.00 uur.

Ook binnen in het Infocentrum zijn er verschillende dingen te beleven en te ontdekken, zoals kleine beestjes, planten, hun bloemen en ontkiemende zaden. Ook krijgt u informatie over vogels en hun nesten.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp