Panel niet tevreden over aanpak gemeente veiligheid

De gemeente Bodegraven-Reeuwijk krijgt een dikke onvoldoende waar het gaat om de aanpak van veiligheid, preventie, fysieke veiligheid, criminaliteit en overlast. Dat blijkt uit de cijfers van het online onderzoek Veiligheid in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk dat werd gehouden onder leden van het inwonerspanel Bodegraven-Reeuwijk Spreekt. In totaal deden 687 inwoners mee en maar liefst driekwart van de respondenten gaf bij deze vraag geen positief antwoord.

Overigens was men over het algemeen ruim tevreden over de eigen buurt (7.9) en de ervaren veiligheid in de buurt (7.1). Over het functioneren van de politie spraken de respondenten zich iets minder lovend uit. Die kreeg een krappe voldoende. Een 6.1.

Volgens de gemeente Bodegraven-Reeuwijk zijn dit de belangrijkste factsheet van het onderzoek. Wat er met het onderzoek wordt gedaan volgt binnenkort. In grote lijnen valt statisch gezien uit de vrijgegeven cijfers vrij weinig af te leiden.

De overige resultaten zijn hier te raadplegen

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp