Lekker sportief bezig in de meivakantie

Als het goed is gaat het zonnetje weer schijnen, dus tijd om naar buiten te gaan en lekker te bewegen! In de meivakantie staan er weer een aantal leuke activiteiten op de planning georganiseerd door de Buurtsportcoaches van Sport en Welzijn Bodegraven – Reeuwijk.

25 april Paintball en bosspelen

Daag elkaar uit met verschillende paintball spellen, zoals last man standing en capture the flag. Daarna spelen we verschillende bosspelen, zoals levend stratego.

26 april Bootcamp

Deze ochtend is speciaal voor volwassenen. Tijdens deze ochtend worden de verschillende oefeningen van de beweegroute en een aantal extra bootcamp oefeningen uitgebreid doorgenomen. Ieder kan deelnemen op zijn eigen niveau.

2 mei Ouder-kind sport

Tijdens deze activiteit kunnen opa’s/oma’s of papa’s/mama’s gezellig mee sporten. We bouwen de zaal vol met allemaal leuke spellen en materialen waar over geklommen en geklauterd kan worden.

3 mei Street dance en sport

Dit is een gecombineerde activiteit waarbij er een clinic streetdance wordt verzorgt door I’m in motion, daarnaast wordt er een spel gespeeld in de gymzaal.

4 mei Buitensport

In samenwerking met de Yellowbellies organiseren we verschillende sporten en spellen die gespeeld worden op het veld. Er wordt afgesloten met een leuk toernooitje.

Er zijn dus weer veel verschillende activiteiten voor verschillende doelgroepen. Wil je meer informatie kijk dan op www.senw-br.nl/activiteiten.

Wil je graag meedoen? Meld je dan aan via www.senw-br.nl/tickets.

Kom weer lekker in beweging en wie weet tot in de vakantie!

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp