Kinderen winnen mooie prijzen bij succesvolle BOV Paasei Speurtocht

Zaterdag 8 april vond de BOV Paasei Speurtocht plaats in Bodegraven. Tientallen kinderen deden mee aan deze leuke activiteit georganiseerd door de Bodegraafse Ondernemers Vereniging (BOV). Na een succesvolle zoektocht werden op zaterdagmiddag meteen de winnaars bekendgemaakt bij Bistro Joy’Si, één van de deelnemende winkels.

De eerste prijs ging naar de 5-jarige Judith. Met haar speurtochtvaardigheden slaagde zij erin om alle paaseieren te vinden en op tijd terug te keren naar het startpunt. Judith ontving een mooie chocoladepaashaas en een BOV cadeaubon “Ik ben zo blij met mijn prijs, dankjewel!”, zei Judith stralend.


De tweede prijs werd uitgereikt aan Thijs (10). Hij ontving een grote chocoladepaashaas en een BOV cadeaubon. “Het was echt een spannende speurtocht en ik ben heel blij dat ik de tweede prijs heb gewonnen”, aldus Thijs.
 

Livano (3) mocht de derde prijs in ontvangst nemen. Hij kreeg een chocoladepaashaas en ook een BOV cadeaubon. Livano glunderden van oor tot oor.

De BOV Paasei Speurtocht was een groot succes en de BOV bedankt alle deelnemende winkels en de kinderen voor hun enthousiaste deelname. Het was een geweldige manier om het paasweekend te vieren en de lokale ondernemers te ondersteunen. Hopelijk zien we jullie volgend jaar weer terug bij de BOV Paasei Speurtocht!

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp