Er is weer van alles te doen in het Huis van Alles in Waarder

Er is weer van alles te doen in het Huis van Alles in Waarder. Zoals Lasergamen voor de kids en schilderen met wol

Nieuw: Lasergamen voor kids


Eindelijk kan het Huis van Alles in Waarder melden weer iets leuks voor de kinderen te organiseren. Er wordt gelasergamed met leuke obstakels. Uiteraard onder begeleiding. Het feest vindt plaats op cinsdagmiddag 9 mei van 14:30 – 16:00. Heerlijk ravotten met elkaar. Wie gaat
er met de winst vandoor?
Je kunt je kind alvast opgeven via waarder@huisvanalles.nl, kosten €7,50 p.p. Er is beperkt plek en vol is vol, maar bij veel aanmeldingen volgt er wellicht een tweede tijdstip voor deze activiteit om 16:00 deze dag.

Wolart!

En dan hebben we het niet over haken of breien, maar schilderen met wol! Jawel, dat bestaat. Kunstenares Els Maaskant werkt met deze techniek en is er erg enthousiast over. Zij wil deze wol art graag doorgeven en leren aan anderen in Waarder! Vanaf 4 deelnemers kunnen de workshops medio april van start gaan. De eerste deelnemers hebben zich al opgegeven, dus wees er snel bij.


5 mei Bevrijdingsdag


Bevrijding! Laat al je zorgen even achter je en kom een spelletje doen. Wááátttt…. Een spelletje??? Ja… gewoon gezellig een spelletje Rummikub, Beverbende, Regenwormen Ski-bo, Qwixx, Uno of wat je nog meer in de kast hebt liggen en graag wilt spelen. Jong of oud, het maakt niet uit. Gooi je haar los en maak ons gek. Je kunt niet altijd met een zak chips op de bank blijven zitten. Kom gezellig langs op 5 mei van 20.00 tot 22.00 Doe je mee?


Opgeven via Waarder@huisvanalles.nl Kosten € 1 ( voor wat lekkers bij de koffie!)

Meer informatie over alle activiteiten in het Huis van Waarder vind je op Waarder – Huis van Alles

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp