Danstalent van Codarts Rotterdam komt naar Bodegraven in de meivakantie

Maak kennis met de sterren van morgen! Al sinds 2009 organiseert Holland Dance Festival jaarlijks ‘Talent On The Move’, waarbij dansliefhebbers kunnen kennismaken met spraakmakende danstalenten van Codarts Rotterdam, dé internationale hotspot voor eigentijdse dans. Op zondagmiddag 23 april treden ze op in het Evertshuis.

Ook dit seizoen komt ‘Talent on the Move’ naar Bodegraven. Jonge dansers laten het beste wat de hedendaagse dans te bieden heeft zien. Van solo’s en duetten, groepswerken, bestaand repertoire van internationale topchoreografen, maar ook nieuwe choreografieën van aanstormende talenten die speciaal voor de dansers van Codarts Dance Company zijn gecreëerd. Deze topdanstalenten dansen een aanstekelijke en zeer afwisselende voorstelling op het hoogste niveau, waarbij passie en energie van het podium afspatten. Ieder jaar weer, maar ieder jaar anders!

‘Talent On The Move’ is een gezamenlijk initiatief van Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam en biedt jong toptalent graag een landelijk podium om uitgebreide, noodzakelijke toneelervaring op te doen.

De voorstelling is een matinee, het begint om 15.00 uur. Kaartjes kosten € 19,50 inclusief drankje. Voor leden van dansscholen uit de regio is er een speciale kortingsprijs voor € 12,50. Voor meer info of het reserveren van kaarten zie www.evertshuis.nl

Praktische informatie

ZONDAG 23 APRIL

Holland Dance Festival & Codarts Rotterdam – Talent On The Move 2023

DANS

AANVANG: 15.00 uur

ENTREE: € 19,50 incl. drankje / € 12,50 MET KORTING VOOR DANSSCHOLEN

Locatie: Theaterzaal Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp