Op zaterdag 8 april 2023 was het weer zover: de Nationale Luchtacrobatiek wedstrijd in Utrecht vond plaats. En voor de tweede keer was de Reeuwijkse Luchtacrobatiek school Madeline van de partij. Met veertien deelnemers gingen zij de strijd aan met luchtacrobaten uit het hele land. En niet zonder succes: maar liefst vijf prijzen werden er binnengehaald in vier categorieën.De wedstrijd was een spannende aangelegenheid voor alle deelnemers, maar de luchtacrobaten van Madeline lieten zich niet van de wijs brengen. Met hun spectaculaire en nauwkeurige uitvoeringen van diverse luchtacrobatiek-elementen wisten ze de aandacht van het publiek en de juryleden te trekken.
 

De Bodegraafse Sanne wist zelfs de eerste plaats te veroveren in haar categorie, en de Reeuwijkse Bibi wist een mooie derde plaats te behalen. Maar dat was nog niet alles. Ook in andere categorieën werden er prijzen gewonnen. Zo behaalde het duo Tim en Marije uit Reeuwijk de tweede plaats in hun categorie, en de groep van Eva, Naomi, Roos en Ilse uit Gouda behaalde de derde plaats in hun categorie. Daarnaast won de groep van Anne, Lotte, Sanne en Romy uit Woerden de aanmoedigingsprijs.

De Reeuwijkse RomyDe luchtacrobatiek wedstrijd was een groot succes voor de Reeuwijkse Luchtacrobatiek school Madeline. Met vijf prijzen in vier categorieën kunnen zij met recht trots zijn op hun prestaties. Het was dan ook een mooie beloning voor de vele uren van training en oefening die de luchtacrobaten hebben gestoken in hun routines en uitvoeringen.  

Al met al was de Nationale Luchtacrobatiek wedstrijd in Utrecht een geslaagd evenement voor alle deelnemers en toeschouwers. En voor Madeline was het natuurlijk extra feestelijk, met vijf prijzen op zak en een geweldige prestatie om op terug te kijken. 

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter