15 motorrijders beboet voor negeren motorenverbod in de Meije tijdens Paasweekend

De politie heeft tijdens het  Paasweekend in de Meije de eerste motorrijders beboet voor het negeren van het motorenverbod. In de Meije geldt in de lente en zomer een verbod op motoren tijdens de weekends en op feestdagen. Dit om de rust en veiligheid van de natuur en de bewoners te waarborgen.

De politie heeft controles uitgevoerd op het inrijverbod en heeft hierbij dus 15 overtreders betrapt. De motorrijders wilden ondanks het verbod toch de Kerkweg in Bodegraven naar de Meije inrijden en kregen daarvoor meteen een bekeuring.
 

Het is belangrijk dat het motorenverbod in de Meije wordt nageleefd om de kwetsbare natuur en de rust van de bewoners te beschermen. De politie zal dan ook in de toekomst blijven controleren op het inrijverbod en overtreders beboeten. Het is voor motorrijders belangrijk om op de hoogte te zijn van de geldende regels en verboden op de wegen en in natuurgebieden. Het niet naleven van deze regels kan niet alleen leiden tot boetes, maar ook tot schade aan de natuur en overlast voor omwonend


© Digitale Bodegraafse Krant
 

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp