Wel eens op de bodem van het zwembad gestaan?

Heb jij wel eens op de bodem van het zwembad gestaan? Dat kan vandaag in de Fuut in Reeuwijk-Brug. Vlak voordat het nieuwe seizoen wordt het geopend, gaat het ‘oude water’ uit het bad en wordt ververst. Een uniek moment waarop niet alleen reparaties aan de kuip zelf kunnen worden verricht, maar ookde mogelijkheid geeft om eens mee te maken hoe het is om midden in die felblauwe lege bak te staan. Bijvoorbeeld om een selfie te maken.

En dat kan vandaag, zaterdag 8 april bij de Fuut in Reeuwijk-Brug

Overigens is de organisatie ook op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Kortom een mooi moment om in gesprek te gaan met de organisatie die al jarenlang van de Fuut een van de succesvolste zwembaden in Nederland weet te maken, die volledig wordt gerund door een vrijwillig team. g

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp