Grandioos RVC Jubileumfeest

Vorige week zaterdag 1 april was het dan zover: het RVC Jubileumfeest.Firma De Jong Plants B.V. had zijn loods ter beschikking gesteld en het was de organisatie gelukt om in twee dagen tijd deze om te toveren tot een fantastisch aangeklede feest locatie!

Bij binnenkomst was iedereen direct onder de indruk van de aankleding. Meer dan 50 tafels volledig gedekt, een sfeer waarin decor, licht en aankleding mooi op elkaar waren afgestemd. En niet te vergeten de ‘glazen’ stoelen die de uitstraling compleet maakte. En terwijl iedereen een mooie tafel uitzocht, speelde een dixieland bandje een vrolijk repertoire.

Om precies half zes opende voorzitter Ton van Veen de avond en heette iedereen van harte welkom. Het eerste gedeelte van de avond bestond uit een combinatie van een terugblik op 90 jaar historie en een culinair drie gangen diner. Terwijl op het scherm ‘oude verhalen’ werden verteld en mooie filmpjes werden getoond, zorgden de meiden van MO20 en de jongens van JO19 ervoor dat alle RVC-ers werden voorzien van een lekker drankje en serveerden ze aan tafel een drie-gangen diner. Het was bijzonder om te zien hoe 400 gasten allemaal tegelijkertijd een feestmaal werd voorgeschoteld.

Ondertussen op het podium vertelde één van onze gastheren Wil de Jong over de historie van zijn familie bij RVC en hoe hun vader gevoetbald heeft met andere legendarische namen van RVC. Daarna werd hoofdsponsor Vergeer Holland in het zonnetje gezet voor hun 40 jaar jubileum als sponsor van RVC.

Terwijl het toetje werd geserveerd, werden filmpjes getoond van bijzondere RVC activiteiten, zoals Turnov, Familiedagen en de RVC Awards, waar bij de historische reclames weer veel gelachen werd. Het laatste filmpje was het RVC-Clublied, wat door iedereen uit volle borst werd meegezongen.

Maar de avond was nog lang niet voorbij. In een ander gedeelte was inmiddels DJ Jor-D achter zijn draaitafel gaan staan en kon het feest beginnen. Terwijl de ‘ouderen’ nog gezellig aan tafel konden napraten, konden de ‘jongeren’ hun energie kwijt tijdens een lekker ouderwets RVC-feest.

Een super geslaagde avond. Veel complimenten aan de jubileumcommissie die dit hebben georganiseerd. Zoals één van de aanwezigen zei: “Dit was echt een historische avond wat ik voor geen goud had willen missen. Een avond waar je als RVC-er supertrots op mag zijn”.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp