De nieuwste Nicci French boek van de maand

In april is het nieuwste bloedstollende en spannende boek van het iconische thrillerduo Nicci French ‘ Heeft iemand Charlotte Salter gezien? Boek van de Maand bij Vivant De Butterfly op de Miereakker in Reeuwijk-Brug. Kortom rennen naar de winkel want wie wil niet lekker opgekruld op de bank dit boek in een keer ‘uitsmullen’.

Heeft iemand Charlotte Salter gezien?

Charlotte Salter is verdwenen. Op het grote feest voor de verjaardag van haar man, Alec, komt ze niet opdagen. Alec blijft onverstoorbaar, maar hun dochter Etty raakt er naarmate de avond vordert steeds sterker van overtuigd dat haar iets vreselijks is overkomen. De politie wordt ingeschakeld, maar er zijn geen aanknopingspunten. Dan wordt het lichaam van een dorpsgenoot gevonden. Houdt dit verband met de verdwijning?

Jaren later komen Etty en haar broers bijeen om het ouderlijk huis leeg te ruimen omdat Alec naar een verpleeghuis moet. Het hele gezin is getekend door de gebeurtenissen van al die jaren daarvoor.

Wanneer er weer iets aangrijpends in het dorp gebeurt, wordt rechercheur Maud O’Connor op de zaak gezet. Aan haar de taak om een onwillige politiemacht mee te krijgen oud zeer op te rakelen. Want niemand heeft Charlotte Salter ooit nog gezien…

(bron: Libris.nl)

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter