Open Atelier weekend en Gouda Leeft op GOUDasfalt

Twaalf kunstenaars tonen op zaterdag 15 en zondag 16 april van 12:00 tot 18:00 uur hun werk op het terrein van GOUDasfalt tijdens het Open Atelier. Er is voor ieder wat wils: keramiek, beelden, schilderijen, grafiek, fotografie, objecten van staal en een performance act. Op zaterdag 15 april is er naast kunst ook live muziek om van te genieten tijdens Gouda Leeft.

Deelnemende kunstenaars zijn Jabe Sverre Oost, Hanneke van Vliet, Jaap van den Berg, Tineke Radder, Marcel van Vliet, Koen de Graaf, Adri Hartkoorn, A broken universe, Stellan Aanhane, Frank Penders en Fenna ter Haar.

Performance act NIKSEN

Zowel op zaterdag als zondag zal Jabe Sverre Oost een ‘performance act’ opvoeren. Hij steekt dan met zijn kunstproject NIKSEN vanaf GOUDasfalt met pontje GEIN over naar de Veerstal en loopt door de binnenstad. Hij eindigt weer op GOUDasfalt. De performance act NIKSEN is een protest tegen een maatschappij waarbij iedereen de hele dag ‘achter de klok aan rent’ en een uitnodiging om ook niets te mogen doen. Jabe studeerde onlangs af aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam en is nu bezig met zijn scriptie voor de studie Algemene cultuurwetenschappen aan de Erasmus Universiteit.

Gouda Leeft: live muziek optredens bij ondernemers

Op zaterdag 15 april is er naast kunst ook live muziek om van te genieten. Van 13:30 tot 21:30 uur organiseert Gouda Leeft bij vijf ondernemers op het terrein van GOUDasfalt live muziek optredens, ook bij het gerenoveerde paviljoen Gouwestrand. Een ideale gelegenheid voor een ‘sneakpreview’ van deze nieuwe horecagelegenheid op GOUDasfalt, dat naar verwachting eind april officieel wordt geopend. Bij Brouwerij 1923 kan je terecht voor een speciaal biertje.

Bereikbaarheid GOUDasfalt

De locatie GOUDasfalt is goed bereikbaar met de fiets en vanuit de binnenstad met het voetgangerspontje GEIN.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp