Naar buiten met de ThuisKUNSTroute

Op 21 locaties binnen de gemeente Woerden staan bordjes van de ThuisKUNSTroute. De bordjes staan bij locaties waar kunstenaars hun werk in tuinen of voor een raam laten zien.  Op de foto staat Yvonne Paauwe, die hier nog bezig is aan haar beeld De paalvisser, dat  inmiddels in haar tuin in het Schilderskwartier te zien is.

Met deze laagdrempelige manier van exposeren wil de Woerdense Stichting KUNSTaandenRIJN de Woerdenaren stimuleren om in beweging te komen, en vooral om te genieten van beeldende kunst. Er zijn drie routes beschikbaar waarlangs alle kunstwerken bekeken kunnen worden. Omdat de kunstwerken nog een flinke tijd te zien zijn, tot en met zondag 23 april, is het zeker haalbaar alles te bekijken. De kunstwerken staan in woonwijken van Woerden en ook in Kamerik en Harmelen.

Op een interactieve kaart zijn alle namen en adressen van de kunstenaars te vinden. Voor toevallige passanten staat op de bordjes een QR code, waarmee meer informatie over de expositie en de routes te vinden is. 

Over KUNSTaandenRIJN Woerden

KUNSTaandenRIJN Woerden is een stichting, die de beeldende kunst in Woerden en omgeving wil bevorderen. Wij richten ons op individuele beeldende kunstenaars, maar werken ook graag samen met andere relevante organisaties, bedrijven, clubs en instellingen. Activiteiten die wij organiseren zijn exposities bij bedrijven en de RijnKUNSTprijs. Wij organiseren kleinschalige schilderdagen en individuele kunstenaars kunnen vrij werken in ons inloopatelier, de KUNSTKajuit. Daarnaast versturen wij een maandelijkse digitale nieuwsbrief over niet alleen onze eigen activiteiten, maar ook die van anderen in onze regio.

Onze website: www.kunstaandenrijn.nl

Facebook: https://www.facebook.com/KADR.Woerden/  

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp