Kidsredactie produceert eigen video

De kidsredactie van EDGH.nl ging langs bij het Interkerkelijk koor Promising Voices. Het koor, onder leiding van dirigent Leon van Veen, heeft ruim 60 enthousiaste leden. Bodegraven is sinds de oprichting de standplaats van Promising Voices. De leden komen veelal uit het Groene Hart, maar ook van daarbuiten.

Trots

Toch is dit niet zomaar een video, want het is de eerste eigen en zelfstandige productie van de Kidsredactie.
Van camera tot geluid, voorbereiding en productie. Na ruim een jaar warm gelopen te hebben begint de EDGH.NL kidsredactie inmiddels een volwassen team te worden. Daar zijn bij wij bij EDGH.nl heel erg trots op en dat willen we niet onvermeld laten.

Promising Voices

Op 8 april a.s. treedt het koor op met de Paaszang ‘Because He lives’ begeleid door diverse muzikanten (op piano, drums, basgitaar, dwarsfluit, hobo en een vioolkwartet).

Er zijn twee uitvoeringen om 16.00 en om 19.30 uur in de Dorpskerk van Bodegraven. Erwin de Vos is de verteller. Deskundige licht- en geluidstechnici completeren het geheel.

Het programma duurt ongeveer anderhalf uur. Entree € 10,-. (Middaguitvoering voor kinderen tot en met 12 jaar € 5,- entree.)

De Paaszang staat onder leiding van dirigent Leon van Veen.

Kaarten zijn verkrijgbaar via Zingen in de kerk:

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp