Vrijwilliger Avondvierdaagse Bodegraven-Reeuwijk. Iets voor jou?

De jaarlijkse Avondvierdaagse in de dorpskernen van Bodegraven-Reeuwijk staat weer voor de deur. Het is een wandelevenement waar jaarlijks meer dan 400 deelnemers aan de start verschijnen. Een feestelijke gelegenheid voor jong en oud om samen te wandelen en te genieten van de mooie omgeving. Maar dit evenement zou niet mogelijk zijn zonder de inzet van vele vrijwilligers.

De organisatie van de Avondvierdaagse is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen helpen om de wandelaars een onvergetelijke vierdaagse te bezorgen. De Avondvierdaagse vindt plaats van 6 tot en met 9 juni 2023 en er zijn veel verschillende taken waar vrijwilligers voor nodig zijn. Van het uitdelen van stempelkaarten tot het begeleiden van de wandelaars en het zorgen voor de catering.

Helpen in een van de kernen

Het is ook mogelijk om te helpen bij een specifieke dag of dorpskern. Zo lopen de deelnemers op dinsdag 6 juni door Reeuwijk-Brug, op woensdag 7 juni door Reeuwijk-Dorp, op donderdag 8 juni door Driebruggen en op vrijdag 9 juni door Bodegraven. Als vrijwilliger kun je dus zelf kiezen bij welke dag en locatie je wilt helpen.

Zonder vrijwilligers geen Avondvierdaagse, dus jouw inzet is van harte welkom! 

Heb je interesse om als vrijwilliger mee te doen aan de Avondvierdaagse in Bodegraven-Reeuwijk? Stuur dan een e-mail naar a4d@senw-br.nl en laat weten dat je wilt helpen. Samen kunnen we er weer een onvergetelijk en goed lopend evenement van maken.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp