Kom naar het Alzheimer Café op 17 april

Het zonnetje schijnt weer en dan trekken we er graag op uit. Ook de vakantieperiode staat weer voor de deur en worden er volop plannen gemaakt. Maar hoe doe je dat als jij of je naaste dementie heeft? Kan dat nog wel? Op maandag 17 april vindt in Reeuwijk het Alzheimer Café plaats met thema Op stap of vakantie met dementie. Je krijgt tips en adviezen hoe je met een goede voorbereiding zeker nog dingen kan ondernemen en genieten samen met je naaste.

Spreker Carlo Schep, vrijwilliger van Het Vakantiebureau, is tevens te gast. Hij komt vertellen over zijn ervaringen met de speciale senioren- en zorgvakanties die zij organiseren, die bekend staan om hun goede sfeer en begeleiding. Hoe ziet zo’n vakantieweek eruit voor zowel de gast met dementie als de mantelzorger, en welke factoren maken dit tot een succes?

Maandelijks wordt er op de derde maandag van de maand afwisselend in Gouda, Bodegraven en Reeuwijk een Alzheimer Café georganiseerd. Dit is een toegankelijke ontmoetingsplek waar informatie, tips, adviezen en ervaringen worden gedeeld over leven met dementie. Iedereen die te maken heeft met dementie is van harte welkom.

Eerstvolgende café in Reeuwijk op 17 april

Locatie: De Reehorst, locatie De Spil (Poelruit 12, Reeuwijk)

Tijd: 19:30-21:00 uur, inloop vanaf 19:15 uur

Thema: Op stap of vakantie met dementie

Het volgende café is op 15 mei in Gouda. Benieuwd naar het thema, het volledige jaarprogramma en meer informatie? Kijk op https://www.alzheimer-nederland.nl/regios/midden-holland

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp