Gemeente start eigen team Schulddienstverlening

Met ingang van 1 april 2023 stopt de samenwerking met Plangroep en start de gemeente met een eigen team Schulddienstverlening. Inwoners met vragen over schulden en betalingsproblemen kunnen hier terecht. Ook als u nog geen schulden heeft, kunt u contact opnemen voor advies of ondersteuning.

Wanneer u zich aanmeldt voor schulddienstverlening, krijgt u persoonlijk advies, informatie en ondersteuning bij het oplossen of voorkomen van schulden. Het regelen van schulden en budgetbeheer wordt door de Kredietbank Nederland uitgevoerd. De gemeente neemt de schulden niet over, maar zoekt gezamenlijk hiervoor naar een oplossing. Het team Schulddienstverlening is van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur bereikbaar. U kunt contact opnemen door te bellen naar: 0172- 522522 of een e-mail te sturen aan: sdv@bodegraven-reeuwijk.nl.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter