Ontdek de natuur in april

Op zondag 16 april a.s (van 14 tot 16 uur) organiseert KNNV afd. Gouda mooie en spannende natuuractiviteiten rondom het Heempad. Vanuit het Infocentrum gaan ervaren gidsen op ontdekkingstocht naar de natuur in april en iedereen mag mee. Ook kinderen (onder begeleiding) zijn van harte welkom.

Het is niet alleen luisteren, maar ook veel doen. Binnen in het gezellige Infocentrum gaan we met o.a. microscopen en andere spannende spullen van alles ontdekken aan zaden en kiemplanten, kikkerdril, slakken, regenwormen, pissebedden, vogelnesten en eieren en wat planten allemaal eten om voedsel voor ons te maken.

Start eerste excursie om 14.00 uur tweede excursie om 15.00 uur. Binnen activiteiten 14.00-16.00.

Locatie voor beide activiteiten: Infocentrum Heempad (ingang bij bloemenstalletje aan Ridder van Catsweg Prinsessenflats nr. 321)

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter