mijnklimaatpartij ziet geen politieke toekomst meer

Mijnklimaatpartij overweegt de politiek achter zich te laten en door te gaan als een burgerinitiatief. “De stempel als politieke partij zit ons soms in de weg” Met concrete en eenvoudige concrete acties wil de partij voortaan een beweging zijn voor iedereen. Inwoners van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk worden nu opgeroepen om online hun mening te geven over de toekomst. In het bijzonder de 432 mensen die in 2021 tijdens de gemeenteraadsverkiezing op Mijnklimaatpartij hebben gestemd.

Op dinsdagavond 18 april vanaf 19.30 uur is iedereen van harte welkom in de Klimaatwinkel om dit verder met ons te bespreken. De klimaatwinkel zit in de Prins Hendrikstraat 10 in Bodegraven. Je mening laten weten over de toekomst kun je doen via www.mijnklimaatpartij.nl.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp