Jubileumconcert De Boreftse Zangers groot succes

“Prachtig’, ‘Mooi hoor’, ‘Super gezellig’. De koor- en orkestleden van De Bodegraafse Zangers kregen veel complimenten na het jubileumconcert op 2 april jongstleden voor een uitverkocht Evertshuis. De sfeer zat er al snel in, met name na de solo van Sjaak Tuls over: ‘De woonboot ligt in de Meije’, Tulpen uit Amsterdam (waarbij meisjes tulpen uitdeelden) en de Ode aan Bodegraven. Ook het eerste- en laatste lied gingen over het eigen dorp.

Tijdens het tweede deel was het koor gekleed in visserskleding en werden meerstemmige shanti-liederen gezongen. Het derde deel bracht veel meezingers en vrolijke liederen, plus een komische act van Hans Duits. Tijdens het lied over de zeerover die abt werd, was het muisstil. De boodschap kwam duidelijk bij het publiek over.

Ook Wim Tuls, Wil Hoenderdos en Nolda de Leeuw brachten een fraaie act.

Al met al: het was een heerlijke zondagmiddag en wat fijn dat Bodegraven zo’n groot vrolijk koor (52 leden) met uitstekend orkest (zes personen), heeft. De Boreftse Zangers treden , indien gewenst, ook in kleinere setting op. Op de website staan de komende optredens.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter