Jeugdtheater Weekend Bodegraven-Reeuwijk groot succes

Onder grote belangstelling vond dit weekend een spetterende uitvoering plaats in het Evertshuis tijdens het Jeugdtheater Weekend. Alle leerlingen van de leslocaties in Bodegraven hadden hard gewerkt aan de voorstelling met het thema  Hebben-hebben-hebben!

Jeugdtheaterhuis

De voorstelling rook en voelde Jeugdtheaterhuis dat een huis wil zijn met deuren die wijd open staan en waar kinderen en jongeren bezig zijn met theater. Bezig zijn met kunst. Voor hen vormt kunst een onuitputtelijke bron om te leren. Theater gaat over de mens en over de vraag hoe deze zich verhoudt tot zichzelf en zijn omgeving. Zelfontplooiing en creativiteitsontwikkeling dragen niet alleen bij aan een persoonlijke groei en zingeving, maar ook aan culturele diversiteit, sociale samenhang, cultureel burgerschap en zelfs aan de culturele activering van de stad en provincie. Het Jeugdtheaterhuis wil een huis zijn dat kinderen en jongeren een veelkleurig en panoramisch vergezicht biedt, dat hen stimuleert en dat hen voor zich weet te winnen en aan zich te binden.

Er staan nog een aantal Jeugdtheater Weekenden op de agenda en meer informatie is hier te vinden

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter