DIJKhuis GOUDasfalt te huur voor horeca

Het DIJKhuis, een van de twee plekken op GOUDasfalt met horecabestemming, komt te huur. Een prospectus met uitgangspunten voor verhuur, het profiel van de toekomstige onderneming, referentiebeelden en de selectieprocedure is beschikbaar. Op zaterdag 22 april van 10:00 – 16:00 uur is het pand te bezichtigen tijdens een kijkdag. GOUDasfalt hoopt culinaire en creatieve ondernemers enthousiast te maken en nodigt ze uit om een mooi plan in te dienen.

Het DIJKhuis heeft een prominente plek bij de entree en is daarmee het visitekaartje van GOUDasfalt. De dijk die langs het pand loopt, is een drukke fiets- en wandelroute. Ook met het pontje komt veel langzaam verkeer via het GOUDasfalt terrein langs het pand. Het pand heeft tevens terrasmogelijkheden in de omliggende tuin.

Inpassing in de omgeving

Een toekomstige ondernemer/huurder van het DIJKhuis is onderdeel van de broedplaats GOUDasfalt en onderschrijft de duurzame, sociale en ambachtelijke uitgangspunten van het terrein. Aanpassingen aan het gebouw zijn mogelijk, zodat het bijvoorbeeld een betere relatie heeft met het GOUDasfaltterrein en het een uitnodigend gebouw wordt dat de verbinding maakt tussen het industriële karakter van het terrein en het groene landelijke karakter van de omgeving. 

Kijkdag 22 april 2023

Nieuwsgierig naar het pand en de mogelijkheden? Kom dan op zaterdag 22 april van 10:00 – 16:00 uur langs om het pand te bezichtigen. Dat is tevens een mooie gelegenheid om het terrein te verkennen. Aanmelden (niet verplicht) voor de kijkdag op 22 april kan via dijkhuis@goudasfalt.nl o.v.v. naam en contactgegevens.

Meer informatie
Meer informatie over het DIJKhuis, de prospectus en de procedure: www.goudasfalt.nl/dijkhuis of stuur een mail aan dijkhuis@goudasfalt.nl.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp