Burgemeesters bezoeken Roei- en Zeilvereniging Gouda

Niet een, maar zelfs twee burgemeesters bezochten afgelopen zaterdag de open dag van de Roei- en Zeil Gouda aan de Notaris d’Aumerielaan in Reeuwijk-Brug. De nieuwe burgemeester van Bodegraven-Reeuwijk, Michiel Grauss, kwam samen en zijn Goudse college, Pieter Verhoeve, op bezoek en kregen van voorzitter Ineke Verkaaik-Hogervorst een rondleiding op de vereniging aan de ‘s Gravenbroekse Plas

In een inmiddels gecorrigeerd twitterbericht sprak Verhoeve over de vereniging die al honderduizenden jaren verbonden is aan de Reeuwijkse Plassen, maar officieel werd deze (pas) op 4 februari 1911 opgericht in Gouda. De vereniging behoort tot een van de oudste watersportverenigingen in Nederland en menig Nederlands- , Europees- en zelfs wereldkampioenen begonnen hier hun succesvolle sportcarrière.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp