Generale van De Boreftse Zangers

Vrijdagmiddag 31 maart hielden De Boreftse Zangers hun generale repetitie voor het jubileumconcert dat op zondagmiddag 2 april in het Evertshuis plaatsvindt.

De zangers en het orkest hebben ook in kleine groepjes geoefend, dus gelukkig zat tijdens de generale het repertoire er goed in. Dat bestaat uit drie liedjes die speciaal over Bodegraven zijn geschreven zoals: Ode aan Bodegraven (beginnend met de zin: Bodegraven deftig dorp), Het Boreftse Zangers lied (dat start met: Wij komen uit Boreft vol pakhuizen kaas en daarmee zijn we Gouda en Woerden de baas) en als slot een weemoedig lied over Bodegraven en afscheid nemen. Het koor heeft daarnaast vissersliedjes, veel vrolijke Nederlandstalig repertoire en diverse solo’s. Al met al belooft het een plezierige middag te worden. De entreekaartjes waren binnen twee dagen uitverkocht dus ook het publiek heeft er zin in.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp